Kedves Érdeklődő!

Szeretnélek megajándékozni egy mini elemzéssel a hírlevél feliratkozásodért cserébe. Ha igényt tartasz erre az ajándékra, akkor a hírlevélre való feliratkozás után az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kérlek írd meg a nevedet, a születésed helyét és idejét.

Hogy mi is ez a mini elemzés? Mit tartalmaz?

A kínai asztrológiában a legfontosabb jegy az önelemed, ami a születésed napjának mennyei törzse. Ez lényed esszenciája. Sokféle arcunk van, hiszen másként viselkedünk a munkahelyünkön, másként a barátainkkal és egészen másként bújunk oda esténként a párunkhoz. Egy igazi elemzésen ezeket a rétegeket mint a hagyma héját lebontjuk és kielemezzük. De lényed magja, ami ott lapul az összes réteg alatt, az te magad vagy! Ebben a rövid elemzésben ezt a jegyet bontom ki és ez alapján írom le a tulajdonságaidat, az erősségeidet.

Ha kíváncsi vagy, hogy mi is ez az elem és szeretnél magadról egy rövid videót is megnézni, akkor kattints IDE és töltsd ki a kalkulátort a saját adataiddal, majd kattints a "horoszkópod kiszámítása" feliratra. Fontos, ha a születésed óra-percét nem tudod, akkor pipáld be a "születés órája ismeretlen" mezőt, mert különben a kalkulátor pontatlan lesz. A megjelenő horoszkóp bal felső részén a "személyes adatok" részben látsz egy sötétkék "horoszkópod videóban" feliratot, arra kattintva már hallgathatod is a rád jellemző tulajdonságokat!

Kellemes önismerkedést kívánok neked szeretettel!

Kérlek mielőtt elküldenéd nekem az adataidat olvasd át az ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ-t, köszönöm! 

 

Comments powered by CComment