training 828726 6402019. augusztus 7-én az esti órákban beköszönt az asztrológiai ősz. Megérkezünk a fém évszakába, magunk mögött hagyva a nyarat a tanításaival együtt. A kecske elugrabugrál és megérkezik helyette a határozott és céltudatos majom hónapja, amikor a nyári bohóság helyett inkább átkerül a fókuszunk a céljainkra, elkezdünk a feladatainkra koncentrálni a szabadság és a pihenés pedig feledésbe merül. 

Egy olyan hónap kezdődik most ahol a fém és víz energiák dominálnak. Együtt jelentkezik a keménység és a mindent elsöprő érzelmek. Hogy mindez hogy működik együtt? Kiválóan. És természetesen rajtad áll, hogy a magad javára fordítod, vagy pedig csak úszol az árral, esetleg az ár ellen. 

Először is, a majom egy jang fém állat. A jang fém, a fém elem erőteljesebb megnyilvánulása. Ide tartozik a becsületesség, a tisztesség, az igazmondás. De ide tartozik a nagyfokú kitartás, a bátorság, a küzdőszellem, a maximalizmus is. Ebben a hónapban nincs olyan kihívás amivel ne néznénk szembe, sőt! Minél nehezebb egy feladat, annál jobban esik megoldani, a jutalmunk az az édes érzés, hogy ezt is megcsináltam! Mindez párosul a víz erőteljesebb megnyilvánulásával. A jang vízhez tartozik a racionális bölcsesség, a folyamatos gondolati áramlás, az hogy mindent szeretnénk megreformálni, még jobbá és jobbá tenni. De a vízhez tartoznak az érzelmek is. A víz látszólag egy ártalmatlan, lágy közeg, kivéve amikor valami felkorbácsolja. Mert akkor nekiindul és kő kövön nem marad utána. A belül megjelenő erőteljes igazságérzet, a mások megvédelmezésének késztetése mind-mind képesek arra, hogy mozgásba hozzák a nagy víztömeget, áradást eredményezve, azt pedig már nem fogja vissza semmi, visz mindent magával. 

De nézzük mindezt pozitív szemmel. A bátorságunkat, a másokat védelmező késztetésünket, a jobbnál jobb újító gondolatokat mind-mind használhatjuk arra, hogy egyrészt haladjunk a saját céljaink felé, másrészt pedig arra, hogy jobbá tegyük a világot. Mert azt nem csak a rák ellenszerének feltalálásával lehet. Indíts mozgalmat a saját lakóhelyed környékén, bármilyen témában, ami előrevivő. Fantasztikus gondolataid lesznek ezzel kapcsolatosan és érdemes is az augusztusban megjelenő hatalmas erődet egy irányba koncentrálni, különben belülről fog téged feszegetni, stresszt és elégedetlenséget okozva. Augusztusban képes vagy másokat érzelmileg motiválni, hiszen ezen energia pozitív megnyilvánulása ez is. Úgy tudsz másokra hatni, olyan érvekkel vagy képes előállni, ami a másik számára meggyőző és előrevivő, ami az érzésein keresztül tud rá hatni pozitív módon. 

Amire fontos odafigyelned, hogy ne akarj senkit a saját céljaid megvalósítására akaratán kívül felhasználni és főleg ne az irántad érzett szeretetén keresztül akard kényszeríteni. Ne legyél mártír, ne zsarolj senkit érzelmekkel csak azért, hogy neked valamit megtegyen. Ha másért nem, hát azért se, mert ebben a hónapban nagyon gyorsan a saját bőrünkön tapasztalhatjuk amit másokkal teszünk. Szóval ha nem szeretnéd, hogy valaki az érzelmeidnél fogva tartson sakkban, akkor te se élj ezzel a módszerrel. Ennek a másik oldala az, hogy a kiárasztott szeretet, segítőkészség, kedvesség szintén mind mind hamar visszatér hozzád, szóval az augusztust kifejezetten kellemes hónappá tudod varázsolni. Most nagyon igaz az a tanítás, hogy a világ tükör és azt látod viszont ami benned zajlik. Ezért ha nem tetszik amit tapasztalsz, nem a tükröt kell szidni, hanem önmagadon kell változtatni, ezzel egész hónapban szembesülünk. 

Még két fontos tanács augusztusra: egyáltalán nem biztos, hogy minden az aminek elsőre látszik, így ha valamin felhúzod magad, akkor várj egy picit, mert hamar kiderülhet, hogy nincs akkora baj mint elsőre gondoltad. Másrészt pedig a megérzéseid nagyon felerősödnek augusztusban, próbálj rájuk figyelni és hasznosítani őket. 

Összefoglalva: kiváló hónap a céljaink elérésére, vagy ahhoz, hogy közelebb kerüljünk a megvalósításukhoz. Hatalmas erővel rendelkezünk, de rengeteg érzelemmel is, ne hagyjuk, hogy azok negatív irányba befolyásoljanak bennünket. Képesek vagyunk másokra hatni, jól gondoljuk meg, hogy ezt pozitívan tesszük-e, mert most gyorsan szembesülünk a tetteink következményeivel. 

Mindenkinek megvalósítással teli eredményes augusztust kívánok szeretettel:

Piller Szilvi

Ha még szükséged van némi infóra:

 

Comments powered by CComment